* Togo`da İş İmkânları Hakkında [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Togo`da İş İmkânları Hakkında [TOBB]

Sayın Üyemiz,

TOBB`den alınan bir yazıda,, DJOCOTRANS-SILOE TOGO Şirketler Gurubunun Genel Müdürü ve ülkemizin Togo nezdinde ki Fahri Konsolosu olan ve aşağıda iletişim bilgileri yer alan Dovi Frank Sessou’dan alınan bir e-posta mesajına atıfla, adı geçenin, Togo’daki yolların rehabilitasyonuna ilişkin, anılan ülkenin liderleri tarafından da desteklenen son yıllardaki reformların, inşaat alanında çalışan firmalar için önemli fırsatlar teşkil ettiğini bildirdiği iletilmiş olup, Türk müteahhitlik firmaları ile işbirliği ve ortaklık tesis etmek istediklerinin ifade edildiği bildirilmektedir.

Söz konusu yazı, TOBB Dış Ekonomik İlişkiler Dairesi web sitesi www.tobb.org.tr/DEID/Sayfalar/Anasayfa.aspx altındaki “Diğer Duyurular” başlığı altında verilmektedir.