TPDK 2020 YILI SÜRE UZATIMI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TPDK 2020 YILI SÜRE UZATIMI

Daha önce duyurulduğu üzere, 2019 yılı ve öncesinde düzenlenen TAPDK belgelerinin 2020 süre uzatım işlemleri için belge bedeli yatırılmasının son günü 31/05/2020 olarak belirlenmişti.

Belge sahibi  vatandaşlarımız  ve  sektör  temsilcileri  tarafından  belge  bedellerinin yatırılması için hali hazırda tanınmış olan iki aylık süreye ek bir süre daha talep edilmesi üzerine; koronavirüsle mücadelede normalleşme süreci çerçevesinde, ticari hayatlarına olağan şekilde devam edemeyen ve işyerlerini açamayan belge sahibi  vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin ve hak kayıplarının önlenmesi adına, 2020 süre uzatım işlemleri için belge bedeli yatırılmasının son günü, daha önce tanınan ek süreye iki aylık ilave süre daha eklenerek Bakanlık Makamı’nın olurları ile 31/07/2020 olarak güncellenmiştir.

İlgili üyelerimize duyrulur.