* TÜBİDER 01-05 Mart 2011 Almanya-Hannover Yurtdışı İş Gezisi [KOSGEB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* TÜBİDER 01-05 Mart 2011 Almanya-Hannover Yurtdışı İş Gezisi [KOSGEB]

Sayın Üyemiz,

KOSGEB Hizmet Merkez Müdürlüğü’nden aldığımız bir yazıda, aşağıda bilgileri bulunan yurt dışı iş gezisi programı KOSGEB Destekleri Yönetmeliği ve Genel Destek Programı Uygulama Esasları kapsamında değerlendirilmiş olup, programın KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği çerçevesinde desteklenmesi uygun bulunmuştur.

Aşağıda detay bilgileri bulunan yurtdışı iş gezisi programına katılmak isteyen işletmelerin verilen telefonlardan TÜBİDER Bilişim Sektörü Derneği ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Meslek Kuruluşu Adı : TÜBİDER Bilişim Sektörü Derneği

Yetkili Kişi : Erkin FINDIK
Telefon No : 0 212 288 6276 / 0 212 273 0164
Yurt Dışı İş Gezisi Programın Adı : CEBİT 2011 Fuar Ziyareti ve Meslek Kuruluşları ile Toplantı ve Eşleştirme Etkinliği içeren Organizasyon