* Tunus Ticaret Heyeti Hakkında [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Tunus Ticaret Heyeti Hakkında [TOBB]

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nden alınan bir yazıda, Devlet Bakanımız Sayın Zafer ÇAĞLAYAN başkanlığında Dış Ticaret Müsteşarlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonu ile Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (UİB) tarafından 3-5 Mayıs 2010 tarihleri arasında “Tunus Ticaret Heyeti” Programı düzenleneceği bildirilmiştir.

Özellikle, tekstil ve hazır giyim, demir-çelik ürünleri, otomotiv ve yan sanayii ürünleri, elektrik ve elektronik eşya, makine ve aksamları, mineral yakıtlar, inşaat malzemeleri, kimyasal ürünler ve plastikler, hububat sektörlerinde faaliyet gösteren, uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalarımızın katılabileceği heyet kapsamında, Türk ve Tunuslu iş adamları arasında ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi; ayrıca ilgili ülkenin iş çevrelerinin de katılımıyla, iki ülke arası işbirliği olanaklarının değerlendirileceği “Türkiye-Tunus İş Forumu”nun düzenlenmesi planlanmaktadır.

Bu çerçevede, Tunus Ticaret Heyeti Programı, gerek Tunus pazarına girmek isteyen ve gerek anılan pazardaki paylarını arttırmayı amaçlayan firmalar için önemli bir fırsat oluşturmaktadır.

Heyet katılım bedeli daha sonra bildirilecek olup, programa katılmak isteyen firmaların ekte sunulan Tunus Ticaret Heyeti Başvuru Formu’nu eksiksiz doldurarak, kişi başına 1.000Euro tutarındaki avansı Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin Vakıflar Bankası Bursa Organize San. Şubesi (Şube Kodu:398) (Euro Hesap No:00158048000610745) (IBAN NO:TR39 0001 5001 5804 8000 610745) banka hesabına yatırmaları ve ilgili banka dekontu ile başvuru formunu ozoks@uib.org.tr adresine veya 0224 219 1099 nolu faksa 26 Nisan 2010 Pazartesi günü mesai bitimine kadar iletmeleri gerekmektedir.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)
M.Akif KORKMAZ/Bölge Koordinatörü
Tel:0212 454 0385
Faks:0212 4540413-83