* TURİZM BAKANLIĞI ‘TUYUP’ PROJESİ KAPSAMINDA ÜCRETSİZ MESLEKİ EĞİTİM PROGRAMLARI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

DEĞERLİ ÜYELERİMİZ;

Turizm Bakanlığı “TUYUP” Avrupa Birliği Projesi kapsamında verilecek olan Mesleki eğitimlerde, akredite olmuş eğitim kurumları arasında yer alan Özel Fethiye Yakut Mesleki Eğitim Kurumları’nda Turizm işletmesi belgesine sahip işletmelerde iş gücünde verimliliği arttırmaya yönelik olarak ücretsiz eğitimler düzenlenecektir.

1.   Eğitim Konuları (30 saat)

2.   Kat Hizmetleri (30 saat)

3.   Ön Büro (30 saat)

4.   Servis Eğitimi (30 saat)

5.   Bar (30 saat)

6.   Mutfak Temel Eğitim (30 saat)

7.   Aşçılık Temel Eğitimi (30 saat)

8.   Davranış Eğitimi (30 saat)

9.   Turizm Sektörüne Özel Mesleki Yabancı Dil (60 saat)

Eğitim sonrası katılanlara T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın onayladığı Eğitim Sertifikası verilecektir. Buna ek olarak Mesleki Eğitim Programına katılan çalışanlarınız “Mesleki Yeterlilik” sınavına ücretsiz girme fırsatı yakalayacaklardır.

Bu eğitimlerden yararlanmak isteyen üyelerimiz; http://tuyup.turizm.gov.tr/Pages/EgitimBasvurusu.aspx  adresinden başvuru yaparak, Özel Yakut Mesleki Eğitim Merkezi veya Kayadan Eğitim Danışmanlık Ltd. Şti’nden herhangi birisini seçerek eğitim talebinde bulunabilirler.

Detaylı Bilgi İçin:

Kurum Yetkilisi: Gökhan YAKUT 02526133435 / 05333520472