Turizm İşletmesi/Basit Konaklama Turizm İşletme Belgesi ile Faaliyette Bulunan İşletmelerin Fiyat Tarifeleri Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Kültür ve Turizm Bakanlığından Turizm İşletmesi / Basit Konaklama Turizm İşletmesi Belgesi ile faaliyette bulunan işletmelerin 2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanunun 10. maddesi gereğince Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanmış fiyat tarifeleri ile faaliyet göstermeleri esastır.

İşletmeler Fiyat Tarifelerini ekim ayının sonuna kadar onaylatmaları gerekmektedir.

Mevcut işletmelerin süresi içinde, henüz Basit Konaklama Turizm İşletmesi Belgesi düzenlenmeyen işletmelerin ise belgelerini aldıkları tarihten itibaren Muğla Il Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bilgisayar ortamında 3 nüsha halinde doldurulmuş olarak onaylatmaları gerekmektedir. Doldurulması gereken Fiyat tarifesi dokumanına ekte ulaşılabilmektedir.

Detaylı bilgi için "Belgeli İşletmelerin Uygulayacakları Fiyat Tarifelerinin Hazırlanması ve Onaylanmasına İlişkin Genel İlkeler Hakkında Tebliğ (2008/2)" link üzerinden ulaşılabilmektedir:

İlgili üyelerimize duyurulur.

fiyat-tarifesi.xls