*Turizm Yatırımcılarına Kamu Taşınmazı Tahsis Duyurusu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*Turizm Yatırımcılarına Kamu Taşınmazı Tahsis Duyurusu

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan Turizm Yatırımcılarına Kamu Taşınmazı Tahsis Duyurusu 17/06/2014 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanmıştır.

Söz konusu tahsis duyurusunda ilçemizin önemli turizm bölgelerinden Kayaköy Levissi de yer almaktadır. Tahsise konu parselin içinde yaralan yapıların en fazla %30’u onarılarak yeniden işlevlendirilecektir. Maksimum 300 yatak kapasitesine izin verilen ve tahsis süresi 49 yıl olarak belirlenen alanın toplam yatırım maliyeti 2014 yılı tesis türü ve sınıfı birim maliyeti esas alınıp hesaplanarak 30.806.400 TL olarak öngörülmüştür.

Başvurular 08.08.2014 tarihinde sona erecektir. Konu ile ilgilenen potansiyel yatırımcılara önemle duyrulur.

Ayrıntılı bilgi için lütfen T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile iletişime geçiniz.

İrtibat Kişisi:Hatice Özgül Özhisar

Telefon:0312 212 83 00-2334

Turizm Yatırımcılarına Kamu Taşınmazı Tahsis Şartnamesi’ne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: