TURİZMDE OKUL VE SEKTÖR BULUŞMASI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TURİZMDE OKUL VE SEKTÖR BULUŞMASI

Turizm eğitimi alan öğrencilerin istihdam edilmesi ve staj yapmalarına yönelik olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından bu yıl 12.’si düzenlenecek olan “Turizmde Okul-Sektör Buluşması-12” başlıklı etkinlik, 28 Şubat 2018 tarihinde Kötekli Kampüsü içerisinde Öğrenci Sarayı’nda gerçekleştirilecektir.

Yerel ölçekte küçük istihdam fuarı niteliğinde düzenlenecek olan bu organizasyonda, işletme temsilcileri, kendilerine ayrılan alanlarda öğrencilerle yüz yüze görüşebileceklerdir. İhtiyaç duyan işletmelere organizasyon alanında 1 adet masa ve 2 adet sandalye sağlanacaktır. Ayrıca; işletmeler iş başvuru formları ile tanıtım malzemelerini ve dilerse stantlarına ilgiyi artırmak için aperatif yiyecek-içecek vb. malzemeleri kendilerine getireceklerdir. Bu bağlamda etkinliğe katılacak işletmelerden 250 TL katılım bedeli alınacaktır.

Katılım talebi ve katılacak kişinin isim ve unvanının en geç 23 Şubat 2018 tarihine kadar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi’ne bildirmesi gerekmektedir. Bu konuda katılımcılar, Doç. Dr. Cafer Topaloğlu ve Arş. Gör. Faruk Yüksel ile (Tel: 0 252 211 18 46, E-posta: farukyuksel@mu.edu.tr) ile irtibat kurabileceklerdir.