TÜRK-ALMAN TİCARET ÇALIŞMA GRUBU ÖNERİ TALEBİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TÜRK-ALMAN TİCARET ÇALIŞMA GRUBU ÖNERİ TALEBİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 11.06.2019 tarihinden Odamıza iletilen yazıda, Türkiye-Almanya Ortak Ekonomik ve Ticaret Komitesi (JETCO) I. Dönem Toplantısı sonrası kurulan “Ticaret Çalışma Grubu” eş-başkanlığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ve Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK) tarafından yürütüldüğü belirtilmiştir.

Bahse konu çalışma grubunun görevi, “Türkiye ile Almanya arasında ikili ticaret fırsatları, ticareti engelleyen kural ve uygulamalar ile geleceği dönük işbirliğini geliştirerek güçlendirecek projelerin önerilmesi” olarak belirlenmiştir ve bu hususta şirketlerimizin görüşlerini belirlemeye dönük çalışmalar yapılacağı aktarılmıştır.

Bu çerçevede Türk-Alman Ticaret Çalışma Grubu’nun JETCO’ya sunmasına yönelik odamız üyelerinin görüş, öneri ve tavsiyelerinin en gec 17 Haziran 2019 Pazatesi günü mesai bitimine kadar Odamıza (Kemal Köse, E-posta: kemal.kose@fto.org.tr, İrem Karacan, E-posta: irem.karacan@fto.org.triletilmesini rica ederiz.

Tüm üyelerimize duyurulur.