* Türk- Arap Ekonomi Forumu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türk- Arap Ekonomi Forumu

Değerli Üyemiz,

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde dokuz zirveyi geride bırakan Türk- Arap Ekonomi Forumu (TAF)’nun dünyanın en hassas bölgesinde bir “istikrar” sembolü olarak, 10. Yıl buluşmasını gerçekleştirecektir.

Maliye Bakanı Sn. Mehmet Şimşek ve TOBB Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Dışişleri Bakanlığı, Arap Ülkeleri Birliği (League of Arab States) ve TOBB’un resmi desteğiyle, Borsa İstanbul ve Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) işbirliğiyle Al-Iktissad Wal-Aamal Group (AIWA) tarafından, 10. Türk Arap Ekonomi Forumunun (TAF 2015) 1-2 Nisan 2015 tarihlerinde Four Seasons Bosphorus Otel, İstanbul’da düzenlenecektir.

Forum kapsamında, TOBB ev sahipliğinde, 1 Nisan 2015 tarihinde, Maliye Bakanı Sn. Mehmet Şimşek başta olmak üzere davetli tüm Türk ve Arap Bakanlarının da onurlandıracakları bir öğle yemeği düzenlenecektedir.

Son 10 yılda Türkiye’nin siyasi ve ekonomik kalkınmasına paralel olarak ilerlemesini sürdüren ve bölgesinde ekonomi dünyasının tüm kesimleri tarafından saygın bir “başarı modeli” olarak kabul edilen Türk-Arap Ekonomi Forumunun, 2015 yılında da bölgemizin en güvenilir “iş, yatırım ve diplomasi” etkinliği sıfatı ile bölge ülkelerinin ekonomik yakınlaşmasına hizmet edeceği vurgulanmakta, bu anlayışla düzenlenecek olan TAF 2015’in, Türkiye ve Arap ülkeleri arasında bankacılık ve finans dünyasının geleceğini değerlendirirken, gayrimenkul, müteahhitlik, enerji, gıda, tarım, turizm, sağlık, lojistik, üretim ve hizmet sektörlerinde de önemli işbirliği ve yatırım olanaklarını katılımcıları ile paylaşacaktır.

Türk ve Arap iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin iştirak edeceği TAF 2015’e katılmak isteyen üyelerimizin http://www.turkisharabeconomicforum.com adresinde yer alan Kayıt Formunu doldurmaları gerekmektedir.

Katılım forumuna, (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/ Yurtiçi Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.

İlgili kişi: Şehla Ali Hasan
Telefon: 0312 218 22 21