* Türk – Belarus İş Konseyi Ortak Toplantıs Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türk – Belarus İş Konseyi Ortak Toplantıs Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye – Belarus Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu toplantısı vesilesiyle ülkemize gelecek olan Belarus Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Sayın Vladimir Makey’in katılımları ile 1 Kasım 2013 tarihinde İstanbul TOBB Plaza’da DEİK Türk – Belarus İş Konseyi Ortak Toplantısı düzenlenecektir.

DEİK ve Belarus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde yapılacak olan toplantıya her iki ülkeden kamu ve özel sektör kurumlarının yetkilileri, Belarus’un önde gelen sanayi kuruluşları konumundaki Minsk Otomobil Fabrikası (ağır yük kamyonları, römorklar ve yolcu otobüsleri üretimi), Minsk Traktör Fabrikası (traktör ve tarım makineleri üretimi), Belleseksport (kereste ve orman ürünleri üretimi), Belneftehim ve Naftan (petrol ve petrokimya ürünleri üretimi), Amkodor (iş makineleri üretimi) ve diğer Belarus firmaları temsilcileri iştirak edecektir.

Toplantı çerçevesinde Belarus’un ekonomik durumu, ikili işbirliğinin geliştirilmesi imkanları, Belarus’taki yatırım olanakları vs. konulara ilişkin kapsamlı sunumların yapılması ve iki ülke işadamları arasında iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. Etkinlik taslak programı ve Belarus heyet listesi ekte sunulmakta olup, nihai program ve diğer bilgiler katılım teyidi veren firma temsilcilerine ayrıca iletilecek ve DEİK web sitesinde (www.deik.org.tr) yayınlanacaktır.

Türk – Belarus İş Konseyi Ortak Toplantısı’na katılmak isteyen firmalarımızın ilişikteki formu doldurarak, 31 Ekim 2013, Perşembe günü saat 12:00’a kadar DEİK’e (Elnur Osmanov, E-mail: eosmanov@deik.org.tr, Tel: 0212 339 50 67, Faks: 0 212 270 37 84) müracaat etmeleri gerekmektedir.

Başvuru Formu
Heyet Listesi