* Türk - Belarus İş Konseyi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türk - Belarus İş Konseyi

Sayın Üyemiz,

23 – 25 Haziran 2011 tarihlerinde Belarus’un başkenti Minsk’e düzenlenecek olan çalışma ziyareti çerçevesinde “Türk – Belarus İş Konseyi Ortak Toplantısı ve İş Forumu” gerçekleştirilecektir.

DEİK Türk – Belarus İş Konseyi ve Belarus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde ve T. C. Minsk Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği’nin desteği ile yapılan etkinliğe Belarus’un üst düzey devlet ve hükümet yetkilileri, yerel kamu kurumlarının yöneticileri, özel sektör kuruluşlarının temsilcileri ve işadamları katılacaktır.

Toplantıda hükümet yetkilileri ve iş dünyası kuruluşları temsilcilerinin karşılıklı işbirliği olanaklarına ilişkin sunumlar yapması ve iki ülke işadamları arasında iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi; ayrı bir oturum olarak, Minsk Belediye Başkanlığı yetkilileri tarafından çeşitli müteahhitlik ve turizm projelerinin tanıtımının yapılması planlanmaktadır.

Etkinliğe katılmak isteyen firmaların ön kayıt için 600 (altıyüz) Euro tutarındaki avansı DEİK Türk – Avrasya İş Konseyleri Euro hesabına (Türkiye İş Bankası Beyoğlu Şubesi, Şube kodu: 1011, Hesap numarası: 3314567, IBAN: TR950006400000210113314567, Euro Hesabı) yatırmaları gerekmektedir. Uçuş, konaklama, ikramlar, transferler, tercüme hizmetleri vs. giderlerden oluşan toplam katılım bedeli önümüzdeki günlerde belirlenecek ve ödenmesi gereken fark tutarı yukarıda belirtilen avansı yatırarak, ön başvuruda bulunan firma temsilcilerine bildirilecektir.

Avans yatırıldıktan sonra katılmaktan vazgeçilmesi halinde, avans tutarı belli bir aşamadan sonra iade edilememektedir.

Etkinlik taslak programı ekte sunulmaktadır. Ayrıntılı programın belirlenmesi için çalışmalar devam etmekte olup, ön başvuru yapan firmalar bu konuda ayrıca bilgilendirilecektir.

Belarus vizesi katılımcıların kendileri tarafından temin edilecektir. Vize konusunda Kurulumuzca gerekli destek sağlanacaktır.

“Türk – Belarus İş Konseyi Ortak Toplantısı ve İş Forumu” başlıklı etkinliğe katılmak isteyen firmaların ilişikteki formu doldurarak, yukarıda belirtilen 600 Euro meblağındaki avansın yatırıldığına dair banka dekontu ile birlikte 15 Haziran 2011, Çarşamba gününe kadar DEİK’e (Elnur Osmanov; E-mail: eosmanov@deik.org.tr, Tel: 0212 339 50 67, Faks: 0 212 270 37 84 / 270 30 92 / 270 35 92) ön teyit vermeleri gerekmektedir.