*TÜRK EXİMBANK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*TÜRK EXİMBANK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Üyelerimize Duyurulur,

Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş (Türk Eximbank) Antalya irtibat bürosu işbirliği ile ihracat ve turizm faaliyetlerinde bulunan Odamız üyelerine yönelik, 14.06.2016 tarihinde, saat 14:00’da, Odamız Likya Salonu’nda, kredi ve sigorta programlarının tanıtılması amacı ile bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Toplantı Programı

• İhracat Kredileri
  • Kısa Vadeli İhracat Kredileri
  • Orta Uzun Vadeli İhracat Kredileri
  • Döviz Kazandırıcı Hizmetler Kapsamındaki Krediler
  • Sigorta İşlemleri
  • Kısa Vadeli İhracat Kredi Sigortası

Turizm Sektöründe Krediden Kimler Yararlanır?

• TÜRSAB üyesi A grubu işletme belgesi sahibi seyahat acentaları ile tur operatörleri, yurt dışından getirilen turistlere yurt içi ve yurt dışında verilen her türlü acentalık faaliyetlerine ilişkin hizmetler karşılığında,
  • Özel havayolu şirketleri, yurt dışından taşınan yolculara verilen her türlü ulaşım faaliyetine ilişkin hizmetleri karşılığında,
  • Turizm işletmeleri (Bakanlık’tan alınmış Turizm İşletme Belgesi olanlar), yurtdışından getirilen turistlere yurtiçinde verilen her türlü konaklama, yeme-içme, ulaşım, yurtdışı tanıtım ve pazarlama vb. hizmetleri karşılığında kredi imkanından yararlanırlar.
  • Turizm sektörü dışında yurtdışına fiziken mal veya hizmet ihracatı gerçekleştiren firmalar, uluslararası taşımacılık firmaları da kredi programlarına başvurabilirler.