* Türk-Filistin İş Konseyi 10. Ortak Toplantısı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türk-Filistin İş Konseyi 10. Ortak Toplantısı Hk.

Sayın Üyemiz,

DEİK/Türk-Filistin İş Konseyi 3–6 Haziran 2013 tarihlerinde Filistin’e bir ziyaret gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Ziyaret programı ekte yer almaktadır.

Program kapsamında Türk-Filistin İş Konseyi 10. Ortak Toplantısı düzenlenmesi, bu bağlamda firmalar arası ikili görüşmeler ve tesis ziyaretleri yapılması öngörülmektedir. Resmi verilere göre, Türkiye, Filistin’in ithalatında İsrail, Ürdün ve İtalya’nın ardından dördüncü sırada yer almaktadır. Ancak, bazı İsrailli firmaların Türkiye’den ithal ettikleri malları yeniden ihraç ( re-export) yoluyla Filistin’e sattıkları düşünüldüğünde Türkiye’nin Filistin’in ithalatında İsrail’den sonra ikinci sırada yer aldığı tahmin edilmektedir. Türkiye ve Filistin arasında Serbest Ticaret Anlaşmasının yürürlüğe girdiği 2005 yılı itibariyle Filistin’e ihracatımız düzenli artış kaydetmiş ve 2005 yılı ile 2012 yılları arasında %550 oranında artış göstermiştir.

Yeni işbirliği fırsatlarının değerlendirileceği Filistin’e gerçekleştirilecek ziyarete katılmak istemeniz halinde ekte yer alan formu doldurarak, 200 Euro avansı en geç 29 Nisan 2012, Pazartesi günü mesai bitimine kadar, DEİK/ Türk-Orta Doğu İş Konseyleri adına İş Bankası Beyoğlu Şubesi (Şube Kodu: 1011 ) Euro (IBAN TR 79 0006 4000 0021 0113 3146 61 ) ya da TL (IBAN TR 05 0006 4000 0011 0111 7015 30 ) hesabına yatırmaları ve katılım formu ile birlikte dekontu DEİK’e (Faks: 0212 270 35 92 / E-mail: adiblan@deik.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Katılım Formu