* Türk-Gana İş Konseyi Ortak Toplantısı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türk-Gana İş Konseyi Ortak Toplantısı

Sayın Üyemiz,

DEİK / Türk-Gana İş Konseyi tarafından İş Konseyi Karşı Kanadı Gana Ulusal Ticaret ve Sanayi Odası (GNCCI) işbirliği ile 14 Mart 2012 tarihinde İstanbul, TOBB Plaza’da 13.30-18.00 saatleri arasında Türk-Gana İş Konseyi Ortak Toplantısı düzenlenecektir.

Sahra Altı Afrika’da 512 milyon dolar ile en fazla ticaret yaptığımız 2. ülke olan Gana’da petrol çıkarma faaliyetlerinin başlamasıyla birlikte genel bir canlanma söz konusudur. Altın, boksit, manganez ve elmas başta olmak üzere madencilik sektörü ile son yıllarda yol, köprü ve konut sektörlerindeki yatırımlarla gelişme gösteren inşaat sektörü fırsatlar sunmaktadır. Bunun dışında ülkeye su ürünleri, kanatlı et ve buğday başta olmak üzere gıda, çimento başta olmak üzere inşaat malzemeleri, iş ve maden makineleri, kâğıt ve karton ürünleri ile otomotiv ana ve yan sanayi alanlarında ihracat imkânı mevcuttur.

Gana’dan çeşitli sektörlerden önde gelen 27 işadamıyla ikili görüşmelerin gerçekleştirileceği Türk-Gana İş Konseyi Ortak Toplantısına katılmak isteyen üyelerimiz tarafından ekte yer alan katılım formunun doldurularak 50 TL katılım ücretinin DEİK Türk-Afrika İş Konseyleri adına İş Bankası Beyoğlu Şubesi (1011) TR16 0006 4000 0011 0111 7015 26 IBAN numaralı 1701526 no’lu TL hesaba yatırıldığını gösteren dekont ile birlikte 13 Mart 2012 Salı gününe kadar DEİK’e (İlgili Kişi: Özge Karagöz, Tel:0212 339 50 70, Faks:0212 270 35 92; E-mail: okaragoz@deik.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.