* Türk-Hırvat İş Konseyi Toplantısı [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türk-Hırvat İş Konseyi Toplantısı [TOBB]

Sayın Üyemiz,

TOBB ’dan alınan yazıda, Türkiye-Hırvatistan Karma Ekonomik Komisyonu V. Dönem Toplantısı vesilesiyle 15 Aralık 2010 tarihinde İstanbul TOBB Plaza’da Türk-Hırvat İş Konseyi Toplantısı gerçekleştirileceği belirtilmiştir. Söz konusu toplantıya Hırvatistan Ekonomi, Çalışma ve Girişimcilik Bakanı Đuro Popijač ve beraberinde Hırvat işadamlarının katılımı öngörülmektedir.

Hırvat işadamları heyetinde perakende tekstil, tohumculuk, gemi inşaatı, danışmanlık, içecek – gıda, elektrik - elektronik, mühendislik, enerji, tarım, inşaat ve gayrimenkul alanlarında faaliyet gösteren firmalar yer almaktadır.

Türk ve Hırvat firmaların karşılıklı yatırım ve ticaret imkânlarını değerlendirmesi açısından büyük önem taşıyan toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin http://www.tobb.org.tr/deid/duyurular.php web sayfasında yer alan başvuru formunu doldurarak, toplantı katılım ücreti ödeme dekontu ile birlikte en geç 13 Aralık 2010 mesai bitimine kadar aşağıda DEİK’e (Aslı Cora, Faks: 212 – 339 50 65, E-posta: acora@deik.org.tr) iletmeleri rica olunur.

Bilgilerinize Sunulur.