* Türk İhraç Ürünleri Fuarı - Makedonya / Üsküp - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türk İhraç Ürünleri Fuarı - Makedonya / Üsküp

Sayın Üyemiz,

Makedonya – Türkiye Ticaret Odası(MATTO) olarak,
01-05 Mart 2011tarihleri arasında Makedonya’nın başkenti Üsküp’te bulunan Fuar Merkezinde (Skopski Saem), “Meridyen Fuarcılık” işbirliği ile “Türk İhraç Ürünleri” Fuarı’nı düzenleyeceğiz. Her türlü Türk ihraç ürünlerinin sergilenebileceği fuarın amacı, Türk katılımcıların, Makedonya, Kosova, Bulgaristan, Arnavutluk, Bosna ve diğer Güneydoğu Avrupa Ülkeleri’nden gelecek sektör profesyonelleri ile buluşturmak ve karşılıklı işbirlikleri oluşturmalarının sağlanmasıdır. Fuarımız, Dış Ticaret Müsteşarlığı tarafından “Milli Katılım Organizasyonu” olarak desteklenmektedir. Bundan dolayı, Türkiye’de üretilen ürünleri tanıtacak olan şirketler, fuar için yaptıkları giderlerinin 60%’lık miktarını geri alacaklardır. Daha doğrusu fuar stand alanı metrekare birim fiyatı 190 Avro olarak ödenmesine rağmen Devlet tarafından karşılanacak olan 114 Avroluk(60%) kısım göz önünde bulundurulduğunda metrekare birim fiyatı 76 Avro’ya tekabül etmektedir.

Beş gün sürecek olan fuarın, katılımcı işadamlarının birarada bulunup işbirliği kurmak için kaçırılmayacak bir fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini düşünmekteyiz.

Bundan dolayı düzenleyeceğimiz Fuarın, tüm üye-şirketlerinize duyurmasını ve bunun sonucunda ilgili firmaların katılım gerçekleştirmelerini beklemekteyiz. Eğer imkânınız varsa Fuar hakkında duyuruyu kurumunuza ait web sitesinde de yayınlamanız hususunu size rica ederiz.

Fuar ile ilgili ayrıntılı bilgilere MATTO web sitesi olan www.matto.com.mk (http://matto.com.mk/index.php/fuar.html) ve Meridyen Fuarcılığın web sitesi olan www.meridyenfair.com ve www.meridyenfair.com/uskup.asp‘den ulaşabilir veya altta bulunan irtibat için belirlenen kişilerden bilgi alabilirsiniz.

İrtibat bilgileri:

Makedonya – Türkiye Ticaret Odası – MATTO:
Yetkili Kişi :Adem Cafer
Telefon : +389 2 310 12 20