* Türk İran İş Konseyi İran Ziyareti Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türk İran İş Konseyi İran Ziyareti Hk.

Değerli Üyemiz,

DEİK/Türk-İran İş Konseyi tarafından, Kalkınma Bakanı ve Türkiye-İran Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Eş Başkanı Sayın Cevdet Yılmaz başkanlığında 15-17 Nisan 2014 tarihlerinde İran'ın Tahran ve Tebriz şehirlerine bir ziyaret düzenleneceği bildirilmektedir. Söz konusu ziyaret kapsamında, Tahran ve Tebriz'de iki ülke iş dünyasını bir araya getiren İş Konseyi toplantıları da düzenleneceği belirtilmektedir.

Katılmayı arzu eden firmaların katılım teyitleri ile olası görüş ve önerilerinin, ekte yer alan katılım formunu doldurarak, avans ödeme bedelinin ödendiğini gösteren, katılımcının isminin de kayıtlı olduğu ödeme dekontu ile birlikte en geç 31 Mart 2014 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar DEİK'e (e-posta: adiblan@deik.org.tr, faks: 0212 2703592) iletilmesi gerekmektedir.

Katılım Formu