* Türk - Kenya İş Konseyi Ortak Toplantısı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türk - Kenya İş Konseyi Ortak Toplantısı Hk.

Değerli Üyemiz,

DEİK/Türk - Kenya İş Konseyleri tarafından, Kenya Cumhurbaşkanı Sayın Uhuru Kenyatta'nın ülkemize düzenleyeceği resmi ziyaret vesilesiyle, Konuk Cumhurbaşkanı'nın teşrifleriyle, 9 Nisan 2014 Çarşamba günü, İstanbul Hilton Otel'de, 09:00 ile 16:00 saatleri arasında 'Türk - Kenya İş Konseyi Ortak Toplantısı' gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Doğu Afrika'nın en gelişmiş ülkesi olan Kenya'nın istikrarlı ekonomisi ve bölgesel bir merkez olması sebebiyle, yabancı yatırımlar için büyük potansiyel teşkil ettiği belirtilerek, ülkenin bölgedeki en yüksek yenilenebilir enerji oranına sahiptir. Kenya'nın ayrıca çok taraflı ve ikili ticari anlaşmalarının ve Doğu ve Güney Afrika Ortak Pazarı (COMESA) ve Doğu Afrika Topluluğu'na üyelikleri sayesinde çok geniş bir pazara açılım imkanı sunmaktadır.

Kenya'daki otomotiv, bilgi ve iletişim sistemleri, reklam ve tanıtım, turizm, danışmanlık, gayrimenkul, inşaat ve dış ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren işadamları heyeti ile ikili görüşme fırsatının sunulacağı anılan foruma katılmak isteyenlerin, katılım teyitlerini ekte yer alan katılım formunu eksiksiz doldurarak, 100 TL katılım ücretinin DEİK Türk - Afrika İş Konseyleri adına İş Bankası Beyoğlu Şubesi (1011) TR16 0006 4000 0011 0111 7015 26 IBAN numaralı 1701526 no'lu TL hesaba yatırıldığını gösteren dekont ile birlikte en geç 7 Nisan 2014 Pazartesi gününe kadar DEİK'e (e-posta:afrikabolgsi@deik.org.tr , Tel:0212 339 50 05) iletmeleri gerektiği hususunu bilgilerinize sunarız.

Katılım Formu
Heyet Listesi