* Türk Konseyi İş Forumu Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türk Konseyi İş Forumu Hk.

Değerli Üyemiz,

Türk Konseyi İş Forumu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde, Türk Konseyi Sekretaryası ile işbirliği içerisinde, 19 Şubat 2014 Çarşamba günü, 09.00-17.00 saatleri arasında, TOBB İstanbul Hizmet Binası’nda (TOBB Plaza Gültepe) gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.​

İş Forumu'nda, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve üye ülkelerin muhatap kuruluş başkanlarının katılımcılara hitap etmesi beklenmektedir. İş Forumunun ardından katılımcı işadamları arasında ikili görüşmeler gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

İş Forumuna ilişkin program ve katılım forumu ekte yer almaktadır. Bu çerçevede heyete katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan katılım formunun, İngilizce olarak, en geç 3 Şubat 2014 Pazartesi gününe kadar TOBB'ne, e-posta olarak (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr), iletilmesi gerekmektedir.

Katılım Formu
Program