* Türk - Meksika İş Konseyi Ortak Toplantısı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türk - Meksika İş Konseyi Ortak Toplantısı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, DEİK / Türk-Meksika İş Konseyi tarafından, Meksika`da düzenlenecek 7. Dünya Odalar Kongresi kapsamında Milletlerarası Ticaret Odası(ICC) Türkiye Milli Komitesi`nin Meksika ziyareti vesilesi ile, 6-10 Haziran 2011 tarihleri arasında "Türk-Meksika İş Konseyi Ortak Toplantısı" yapılmasının öngörüldüğü bildirilmektedir.

Yazıda devamla, girişimcilere potansiyel iş fırsatları sunan Meksika`da pazar payımızın artırılması ve bölgeye yönelik yeni ihracat imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek söz konusu Meksika programına otomotiv, inşaat ve inşaat malzemeleri, enerji, gıda, ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren, uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılımlarının tavsiye edildiği belirtilmektedir. Program kapsamında, iki ülke üst düzey yetkililerinin katılımıyla Türk ve Meksikalı girişimciler arasında ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirileceği ifade edilmiştir.

Söz konusu etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin, Odamız Dış Ekonomik İlişkiler Müdürlüğü`nden temin edebilecekleri katılım formunu doldurarak, ilgili banka dekontu ile birlikte DEİK`e (İlgili Kişi: Merih Kepez, Tel: + 90 212 339 50 38, E-posta: mkepez@deik.org.tr) 17 Mayıs 2011 Salı günü mesai bitimine kadar iletmeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla,