* Türk-Romen İş Konseyi Toplantısı [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türk-Romen İş Konseyi Toplantısı [TOBB]

Sayın Üyemiz,

TOBB`den alınan bir yazıda, Türk-Romen Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 26. Dönem Toplantısı vesilesiyle DEİK/Türk-Romen İş Konseyi tarafından T.C. Bükreş Büyükelçiliği, Romanya Sanayi ve Ticaret Odası ve Romanya Türk İş Adamları Derneği işbirliği içinde 28 Mayıs 2010 tarihinde Bükreş’te Türk-Romen İş Konseyi Toplantısı düzenlenmesi öngörüldüğü bildirilmiştir.

T.C. Adalet Bakanı ve Türk-Romen KEK Eş Başkanı Sadullah Ergin’in de katılması öngörülen toplantıda,  Türk iş dünyası temsilcilerine Romanya’daki güncel yatırım fırsatlarının aktarılması ve  hâlihazırda yatırımı olan Türk firmalarının tecrübelerinin  paylaşılarak anılan pazara girmek isteyen veya mevcut iş bağlantılarını genişletmek isteyen firmalarımıza yeni açılımlar sağlanması hedeflenmektedir. Toplantıda ayrıca Romen firmalarıyla ikili iş görüşmeleri de düzenlenecektir.

Söz konusu ziyaretin taslak programı www.tobb.org.tr/deid/duyurular.php adresinde bilginize sunulmaktadır. Başvuru için en geç 20 Mayıs 2010 tarihi mesai saatine kadar DEİK ile (Aslı Cora; Tel: 0 212 330 50 17, Faks: 0 212 339 50 65) iletişime geçilmesi gerekmektedir.