* Türk-Tacik İş Konseyi Heyetinin “InterLegProm-2014” Hafif Sanayi Fuarına Katılımı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Değerli Üyemiz,

DEK / Türk-Tacik İş Konseyi, 1991 yılında kurulduğundan bu yana Türkiye ile Tacikistan arasındaki ticari ve ekonomik ilişkileri geliştirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemektedir. Bu bağlamda, bilgilendirme toplantıları, seminerler, ikili görüşmeler, karşılıklı heyet değişimleri yapılmaktadır.

Bu kez, İş Konseyimizin Karşı Kanat Başkanlığı fonksiyonunu yürüten Tacikistan Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonunda düzenlenen “InterLegProm-2014” Hafif Sanayi Fuarı’na Türk işadamları heyetinin katılımı, bu ziyaret çerçevesinde anılan fuar programı çerçevesinde gerçekleştirilmesi öngörülen ikili iş görüşmeleri ve stand ziyartlerinin yanı sıra, ilgili sektörden devlet yetkilileri ile görüşmeler ve yerel işadamları ile temasların gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Geçen yıl 60’tan fazla yerli ve yabancı firmanın katılım sağladığı anılan fuara 2014 yılında yine Çin, İran, Polonya gibi ülkelerden heyetlerin iştirak etmesi beklenmektedir. İş Konseyimizce organize edilen heyet kapsamında fuara katılarak, alanda stand kiralamak isteyen firma temsilcilerine ayrıca bilgi verilecektir.

Taslak programı ekte sunulan, 3 – 6 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek Tacikistan ziyaretine katılmak isteyen üyelerimizin ekteki form aracılığı ile, Duşanbe’de üç gece konaklama ve kahvaltı, ziyaret süresince yapılacak transferler, rehber-tercüman hizmetleri, fuara giriş ücreti vd.zorunlu masraflar dahil olmak üzere kişi başına toplam 800 USD katılım ücretinin “Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu / Avrasya” banka hesabına (Türkiye İş Bankası Beyoğlu Şubesi, Şube kodu: 1011, IBAN: TR85 0006 4000 0021 0113 3145 53 Dolar Hesabı) yatırıldığını gösteren banka dekontu ile birlikte 29 Mayıs 2014, Perşembe günü mesai saati bitimine kadar DEİK’e (Nurengiz Eşki, tel: 0212-339 50 54, e-posta: neski@deik.org.tr, faks: 0212-270 37 84) iletmeleri gerekmektedir.

Not:
1. Taslak programda belirtilen uçuşlar için gidiş dönüş uçak biletlerinin alımı katılımcılar tarafından münferit yapılacaktır.

2. Katılım teyidi veren firma temsilcileri listesi DEİK tarafından Tacikistan Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu’na iletilecek olup, vize için başvurular heyet üyelerince bireysel yapılacaktır.

Taslak Program
Katılım Formu