TÜRKİYE-ALMANYA TİCARET ÇALIŞMA GRUBU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TÜRKİYE-ALMANYA TİCARET ÇALIŞMA GRUBU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza iletilen yazıda, Türkiye-Almanya Ortak Ekonomik ve Ticaret Komistesi (JETCO) 1. Dönem toplantısının gerçekleştiği belirtilmiş olup, toplanı sonucunda Türkite ile Alman arasıda ‘Ticaret Çalışma Grubu’nun kurulması kararının alındığı belirtmiştir. Yazıda devamla, Çalışma grubunun Türk tarafı olarak eşbaşkanın TOBB, Almanya tarafının eşbaşkanın ise Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK) olduğu ifade edilmiştir.

TOBB tarafından yürütülen söz konusu çalışmalar ekseninde üyelerimizin sorunları ve görüşlerini aktarbilmesi amacıyla anket düzenlenmiş olup, üyelerimiz aşağıda linkten anketi doldurabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.