* Türkiye-Avusturya Tarım Etkinliği [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türkiye-Avusturya Tarım Etkinliği [TOBB]

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan aldığımız yazıda, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’ndan aldıkları yazıya istinaden, 5 Nisan 2011 Salı günü 13:00-17:00 saatleri arasında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Atatürk Konferans Salonunda kapanış konuşması Bakan Mehdi Eker ile Avusturya Tarım Bakanı Nikolaus Berlakoviç tarafından yapılacak bir etkinlik gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, etkinlik için öngörülen başlıkların sığır yetiştiriciliği, hayvan sağlığı, yem üretimi, tarım makineleri ve aletleri olup, sunumların Avusturya firmalarından, derneklerinden ve Federal Sağlık Bakanlığı’ndan (Veterinerlik Dairesi) katılacak kişiler tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Konferansta sunum yapmak isteyen Türk firmalarının taleplerinin Avusturya Büyükelçiliğince inceleneceği belirtilmektedir.

Söz konusu etkinliğe katılmak ve/veya sunuş yapmak isteyen üyelerimizin en geç 28 Mart 2011 tarihine kadar TOBB’a (duygu.delikanli@tobb.org.tr ) bilgi vermeleri gerekmektedir.