* Türkiye - Birleşik Krallık JETCO 5. Dönem Toplantısı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türkiye - Birleşik Krallık JETCO 5. Dönem Toplantısı Hk.

Değerli Üyemiz,

Eşbaşkanlığı Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekçi ve İngiltere Ticaret ve Yatırımlardan Sorumlu Devlet Bakanı Lord Livingston tarafından yürütülen Türkiye - Birleşik Krallık Ekonomik ve Ticaret Ortaklık Komitesi (JETCO) 5. Dönem Toplantısı 19 Haziran 2014 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda, Birleşik Krallık JETCO 4. Dönem Toplantısı'na ilişkin Protokole, http://www.tobb.org.tr/ web sitesinin sağ panelinde 'Hizmetler' başlığı altındaki 'Uluslararası İş İmkanları/Yurtiçi Etkinlikler' bölümünden ulaşılmaktadır.

Söz konusu toplantıya ilişkin hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve toplantı sonunda imzalanacak Protokol metnine derç edilmek üzere, Birleşik Krallık ile ülkemiz arasındaki ilişkilere yönelik olarak gündeme getirilmesinde fayda görülen konuların, ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına ilişkin işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 2 Haziran 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza (Faks: 0252 614 57 91) iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.