* Türkiye-Bosna Hersek Çalışma Komitesi Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türkiye-Bosna Hersek Çalışma Komitesi Hk.

Değerli Üyemiz,

Bosna Hersek ile aramızdaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesini teminen karşılıklı işbirliğinin yürütüldüğü alanlarda firmalarımızın karşılaştığı sorunların, çözüm önerilerinin yeni işbirliği imkânlarının tespiti ve değerlendirilmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde bir çalışma başlatılmıştır.

Çalışma kapsamında, ilgili firmalarımızın ve sektörlerin görüş ve önerilerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu itibarla, Finlandiya ile ekonomik ve ticari ilişkilerde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ile yeni işbirliği olanakları ilişkin görüşlerin belirlenmesi için http://tobb.org.tr/DEID/basvuru/bosna adresindeki formun ilgili üyelerimizce 20 Ağustos 2015 tarihine kadar doldurulması istenmektedir.

Üyelerimize önemle duyurulur.