* Türkiye-Burkina Faso Karma Ekonomik Komisyon Toplantısı Hakkında [DEİK] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türkiye-Burkina Faso Karma Ekonomik Komisyon Toplantısı Hakkında [DEİK]

Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan (DEİK) alınan yazıda; 15–17 Şubat 2010 tarihlerinde Ankara’da, Türkiye-Burkina Faso Karma Ekonomik Komisyon Toplantısı I. Dönem Toplantısı’nın gerçekleştirileceği ve bu vesileyle Burkina Faso’dan ağırlıklı olarak ithalatçı olan toplam 8 firmanın Türkiye’ye geleceği ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, DEİK /Türk-Afrika İş Konseyleri tarafından işbirliği talepleri ekte yer alan firmalarla İstanbul’da ikili görüşmelerin düzenlenmesinin planlandığı ve söz konusu görüşmenin tarihinin ve yerinin katılım teyidi veren firmalara bilahare iletileceği bildirilmektedir.

Burkina Fasolu firmalarla görüşmek isteyen üyelerimizin Odamızda mevcut olan katılım formunu doldurarak, 50 TL katılım ücretinin DEİK Türk-Afrika İş Konseyleri adına İş Bankası Beyoğlu Şubesi (1011) TR16 0006 4000 0011 0111 7015 26 IBAN numaralı hesaba yatırıldığını gösteren dekont ile birlikte 12 Şubat 2010 Cuma gününe kadar DEİK’e (İlgili Kişi: Bahar Kavala, Tel:0212 339 50 32, Faks:0212 270 35 92; E-mail: bkavala@deik.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarım.