* Türkiye Fas Ticaret Köprüsü - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türkiye Fas Ticaret Köprüsü

Sayın Üyemiz,

MARİFED` den alınan Türkiye- Fas Ticaret Köprüsü İkili İş Görüşmeleri Organizasyonu duyurusu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

TUSKON Faslı İşadamlarını İstanbul`da Türk İşadamları İle Buluşturuyor

Konfederasyonumuz tarafından 29 Ocak 2011 tarihlerinde İstanbul WOW Otel Kongre Merkezinde  Fas ’dan işadamı/iş kadınlarının katılımı ile  Türkiye – Fas Ticaret Köprüsü  programı kapsamında ikili iş görüşmeleri organize edilecektir.

30 milyon nüfusu, 145.5 milyar dolar GSYİH ’sı, Serbest Ticaret Anlaşması (STA), vizesiz giriş kolaylığı ile Fas Türk işadamlarına büyük ticaret imkanları sunmaktadır. İhracatımız 2008 yılında 358 milyon dolar 2009 yılında 188 milyon dolar olarak gerçekleşmiştir. Küresel krize rağmen Fas 2009 yılında 4,2 % büyüme oranı yakalamıştır.

Ülkelerden gelen katılımcıların listesi http://www.tuskon.org/maroc web sitesi üzerinden yayınlanacak olup katılımcı eklendikçe güncellenecektir.

Programa Katılım Hususunda Bilgi Notu: (Bireysel Katılımcılar)
• İkili iş görüşmeleri saat 13.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. (Katılımcılara öğle yemeği verilmemektedir.)

• Programa katılmak için
www.tuskon.org sitesinde program banner’a tıklayarak veya http://www.tuskon.org/maroc  sitesinden girerek kayıt ve ödeme işlemlerini gerçekleştirmek gerekmektedir.

• Ülkelerden gelen katılımcıların listesi
http://www.tuskon.org/maroc web sitesi üzerinden yayınlanacaktır.

• Daha önceki TUSKON programlarına katılmış üyelerimiz aynı TUSKON ID’ leri ile kayıt yapacaklardır. TUSKON ID’ sini veya şifresini bilmeyen üyelerimiz dernekleri ile iletişime geçerek bilgilerini edinebilirler.

• Programın ücreti her bir katılımcı için 75 Euro (KDV dâhil) olup web sitemiz üzerinden kredi kartı ile tahsil edilmektedir.

• Programa katılan üyelerimize ikili görüşmelerde kişi başı daha fazla görüşme düşmesi amacıyla katılım sınırlı olacaktır. Bu sebeple en son 25 Ocak 2011 Salı gününe kadar kayıt ve ödeme işlemlerinizi tamamlamanız önemle rica olunur.
Program:
29 Ocak 2011 Cumartesi – İkili iş görüşmeleri
13.00 – 18.00
İstanbul WOW Hotel Kongre Merkezi, Yeşilköy
*     Başvuru tarihi son gün: 25 Ocak 2011 Salı
**   Kontenjan sınırlıdır.
*** Program ücreti 75 Euro (KDV dâhil)
Saygılarımızla,

TUSKON Afrika Koordinatörlüğü