* Türkiye - Güney Afrika İş Forumu Hakkında [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türkiye - Güney Afrika İş Forumu Hakkında [TOBB]

Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan aldığımız bir yazıda, DEİK / Türk-Güney Afrika İş Konseyi tarafından Güney Afrika Cumhuriyeti Devlet Başkan Yardımcısı Sayın Kgalema Motlanthe’nin Türkiye ziyaretleri vesilesiyle İstanbul, Maslak Sheraton Otel’de 25 Mayıs 2010 tarihlerinde Güney Afrikalı firmalar ile ikili görüşmeler, 26 Mayıs 2010 tarihinde ise Konuk Devlet Başkan Yardımcısı, Güney Afrikalı ve Türk Bakanlar, TOBB ve DEİK Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Türkiye-Güney Afrika İş Forumu gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Davet edilen Güney Afrikalı firmalardan bugüne kadar katılım teyidi verenlerin taslak listesi ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Güney Afrika’nın önde gelen 80 kadar işadamıyla ikili görüşmeler ile Türkiye-Güney Afrika arasında altyapı ve enerji, imalat sanayi (tekstil, otomotiv ve makine) ve madencilik alanlarında potansiyel işbirliği fırsatları ile finansman olanaklarına ilişkin çalıştayların da gerçekleşeceği söz konusu Foruma katılmak istendiği takdirde ekte yer alan katılım formunun doldurularak DEİK üyeleri için 100 TL üye olmaya firmalar için 150 TL katılım ücretinin DEİK Türk-Afrika İş Konseyleri adına İş Bankası Beyoğlu Şubesi (1011) TR16 0006 4000 0011 0111 7015 26 IBAN numaralı 1701526 no’lu TL hesabına yatırıldığını gösteren dekont ile birlikte 18 Mayıs 2010 Salı günü mesai bitimine kadar DEİK’e (İlgili Kişi: Bahar Kavala, Tel:0212 339 50 32, Faks:0212 270 35 92; E-mail: bkavala@deik.org.tr ) iletilmesi gerekmektedir.

Ekler:

1)   Katılım Formu