TÜRKİYE-HOLLANDA JETCO 2. DÖNEM TOPLANTISI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TÜRKİYE-HOLLANDA JETCO 2. DÖNEM TOPLANTISI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamız'a iletilen yazıda, Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; Türkiye-Hollanda Ekonomik ve Ticaret Ortak Komitesi (JETCO) 2. Dönem Toplantısı ile Türk ve Hollandalı iş insanlarının katılımlarıyla düzenlenecek İş Forumu/Yuvarlak Masa Toplantısının, Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan ve Hollanda Dış Ticaret ve Kalkınma Bakanı Sigrid Kaag eş başkanlıklarında  4-5 Temmuz 2019 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Söz konusu toplantıya yönelik hazırlık çalışmalarında, yararlanılmak ve toplantı sonunda imzalanacak Protokolde yer almak üzere Türkiye-Hollanda ilişkileri hakkında ele alınmasında fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Toplantının hazırlıklarında kullanılmak ve Protokolde yer almak üzere Hollanda ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara görüş belirtmek isteyen üyelerimizin görüşlerini en geç 12 Haziran 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar   (E-posta: irem.karacan@fto.org.tr )  adresine göndermelerini rica ederiz.

Tüm üyelerimize duyurulur.