* Türkiye-İran Siyasi ve Ekonomik İlişkilerinin Kapsamlı Değerlendirilmesi Toplantısı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Sayın Üyemiz,

Türk-İran İş Konseyi, T.C. Dışişleri Bakanlığı ve T.C. Ekonomi Bakanlığı yetkililerinin katılımları ile Türkiye-İran ekonomik ve siyasi ilişkilerinin değerlendirilmesi ve gelecek döneme ayna tutmasını teminen 26 Mart 2013, Salı günü TOBB Plaza İstanbul’da 10.00-12.30 saatleri arasında “İran ile İlişkilerin Kapsamlı Değerlendirilmesi Toplantısı” düzenlenecektir.

Malumlarınız olduğu üzere son dönemlerde değişen Amerika Birleşik Devletleri (ABD)-İran siyasi ilişkilerine istinaden ABD, İran’a yeni ekonomik yaptırımlar uygulamaya başlamıştır. Bu çerçevede toplantıda, “Türkiye-İran Siyasi İlişkileri’nin Değerlendirilmesi”, “İran’a Yönelik Uluslararası Ekonomik Yaptırımlar ve İran Ekonomisine Etkileri” ve “Türkiye-İran Ekonomik ve Ticari İlişkilerinde Güncel Gelişmeler ve Yaptırımların İkili Ticaretimize Etkileri” konu başlıkları ele alınacaktır.

Toplantıya katılmak isteyen firma temsilcilerinin ekli dosyada yer alan formu doldurarak en geç 22 Mart 2013, Cuma gününe kadar DEİK’e (ortadogu-korfez@deik.org.tr) katılım teyitlerini iletmeleri gerekmektedir.

Katılım Formu
Taslak Program