* Türkiye-İran Uluslararası Yatırım Fırsatları, Ticari ve Sanayi İşbirliği Tanıtım Konferansı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Değerli Üyemiz,

T. C. Tahran Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği’nin yazısında, İran’daki Jahan Parsian International Investment Company tarafından, 4 Şubat 2014 Salı günü, Istanbul Ceylan Intercontinental Otel’de, Türkiye-İran Uluslararası Yatırım Fırsatları, Ticari ve Sanayi İşbirliği Tanıtım Konferansı’nın düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda, Konferansın İran’ın önemli kurum ve kuruluşları tarafından desteklenmekte olduğu, İranlı katılımcılar arasında özel sektörün yanı sıra kamu sektöründen de önemli temsilcilerin katılmalarının öngörüldüğü bildirilmektedir. Konferansa ilişkin bilgiler ile irtibat kişisinin bilgilerinin yer aldığı bilgi notu, ekte yer almaktadır.

Bilgi Notu