* Türkiye - Kamerun Karma Ekonomik Komisyonu Toplantısı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türkiye - Kamerun Karma Ekonomik Komisyonu Toplantısı Hk.

Değerli Üyemiz,

Eşbaşkanlığı Başbakan Yardımcısı Sayın Emrullah İşler tarafından yürütülen Türkiye - Kamerun Karma Ekonomik Komisyonu 2. Dönem Toplantısının 12 - 13 Haziran 2014 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Söz konusu toplantıda gündeme getirilmesi amacıyla, Kamerun ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile söz konusu toplantı sonunda imzalanacak Protokolde yer alması talep edilen metin önerilerinizin en geç 23 Mayıs 2014 tarihine kadar TOBB'a iletilmek üzere Odamıza (Faks: 0252 614 57 91) iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.