* Türkiye - Macaristan KEK Toplantısı Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türkiye - Macaristan KEK Toplantısı Hakkında

Sayın Üyemiz,

Türkiye - Macaristan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) II. Dönem Toplantısının Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ'ın eşbaşkanlıklarında 23-24 Ocak 2013 tarihinde Budapeşte'de gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda, bahse konu ülke ile ticari ve ekonomik ilişkiler, sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerinizi TOBB'a iletilmek üzere en geç 13 Aralık 2012 tarihi mesai saati sonuna kadar Odamıza (Faks: 614 57 91) iletilmesini rica ederiz.,