* Türkiye Mezunları Toplantısı [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türkiye Mezunları Toplantısı [TOBB]

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 23–25 Şubat 2011 tarihlerinde, Antalya’da, “Türkiye Mezunları Buluşma Günleri” toplantısı düzenlenecektir. Bu toplantıya 40 ülkeden, ülkemiz üniversitelerinden mezun yaklaşık 200 kişinin katılımı beklenmektedir. Katılımcılar, ilgi alanlarına göre belirlenmiş mezunlar arası dostluk geliştirme, eğitim, sağlık, kültür-turizm ve ticaret alt gruplarının çalışmalarına iştirak edeceklerdir. Ticaret grubunun çalışmaları Birlik tarafından koordine edilmektedir.

Türkiye Mezunları Buluşma Günleri kapsamında ülkemize gelecek olan konukların çalışma grupları itibariyle ayrıntılı listeleri www.turkiyemezunlari.org adresindeki web sayfasında düzenli olarak güncellenmektedir.

Programa iştirak edecek özel sektör temsilcilerinin ulaşım ve konaklama masraflarının kendilerince karşılanması beklenmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu program için işbirliği yaptığı organizasyon firmasının iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır. Günlük konaklama bedeli, her şey dâhil, 70 EURO/kişi olarak belirlenmiştir. Konaklama yapılmaksızın öğle ve akşam yemeklerinden yararlanmak isteyenler için bu fiyat günlük 30 EURO/kişi olarak talep edilmektedir. Toplantıya iştirak edecek özel sektör temsilcilerinin ilgili organizasyon firmasına doğrudan başvurmaları gerekmektedir.

Ömer KAZANOĞLU Valör Turizm

Telefon: 0312 491 88 88 GSM: 0533 591 47 10