* "Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” Çalışması - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* "Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” Çalışması

Sayın Üyemiz,

İstanbul Sanayi Odası’nca 1968 yılından bu yana her yıl kamuoyuna sunulan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” çalışması, yalnız sanayicilerimizin değil, ekonomimizin tümüne ilişkin bir referans niteliğindedir.

2011 yılı Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasına katılabilme alt sınırı üretimden satışlarda 40 Milyon TL olarak tespit edilmiştir. Büyüklük sıralamasında temel kriter olarak alınan net üretimden satış verilerinin ayrıntılı gelir tablosu ile tutarlı olması gerekmektedir.

Üretimden satışları 40 Milyon TL’yi aşan ve 2011 yılı Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasında yer almak isteyen kuruluşların;

İSO (İstanbul Sanayi Odası) web sayfasından (www.iso.org.tr) indirilerek doldurulan Anket Formunu, tahakkuk fişi ile birlikte 2011 yılına ait Kurumlar Vergisi e-beyannamesi veya yeminli mali müşavir onaylı kapanış bilançosu ile ayrıntılı gelir tablosunu;
iso500@iso.org.tr e-posta adresine veya iadeli taahhütlü posta/kargo/faks ile,

4 Mayıs 2011 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar Anket Formunu, İstanbul Sanayi Odası’na ulaştırmayan firmaların başvurularının, değerlendirmeye alınamayacağı belirtilmektedir.

Detaylı Bilgi ve başvurular için;

İstanbul Sanayi Odası Araştırma Şubesi, Tel: 0212 252 29 00, Faks: 0212 245 32 82,
e-posta: iso500@iso.org.tr