* Türkiye-Rusya Çalışma Toplantısı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türkiye-Rusya Çalışma Toplantısı

Değerli Üyemiz,

Rusya Federasyonu'nun St. Petersburg şehrinde düzenlenecek St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu vesilesiyle,  Rusya  Sanayiciler  ve  Girişimciler  Birliği  (RSPP) ile işbirliği içerisinde, TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla, 18 Haziran 2015 Perşembe günü 12.30-13.45 saatleri arasında, Türkiye-Rusya Çalışma Toplantısı düzenlenecektir.

Toplantıda Türkiye ile Rusya Federasyonu arasındaki ticaret ve yatırım ilişkilerinin mevcut durumu ile yeni işbirliği olanakları görüşülecektir. İki ülke arasında hayata geçirilmesi beklenen Hizmet  ve  Yatırım  Alanında  Ticari  ve  Ekonomik   Ortaklık  Anlaşması   öncesi  yapılacak değerlendirmelerin iki ülke yatırımcı ve hizmet sunucuları açısından önem taşıyacağı düşünülmektedir.

Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenecek toplantıya katılmak isteyen firma temsilcilerinin, ekte yer alan formu, eksiksiz bir şekilde dOldurularak en geç 15 Haziran 2015 Pazartesi günü 17.00'ye kadar kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr e-posta adresine iletmesi gerekmektedir. Detaylı bilgi için Tel: 0 312 218 22 20.

Katılımcıların uçak ve otel rezervasyonlarının kendileri tarafından yapılması beklenmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Katılım Formu