* Türkiye - Ürdün İş Formu Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türkiye - Ürdün İş Formu Hk.

Sayın Üyemiz,

Ürdün Kralı Abdullah bin Al Huseyin beraberinde bir özel sektör heyeti ile 4-6 Mart 2013 tarihlerinde ülkemize resmi bir ziyaret yapacaktır.

Söz konusu ziyaret kapsamında, Ürdün Kralı’na eşlik eden özel sektör heyetinin katılımıyla, 5 Mart 2013 tarihinde, 10.00-13.45 saatleri arasında, TOBB Sosyal Tesisleri’nde Türkiye-Ürdün İş Forumu düzenlenecektir. Türk firmaları İş Forumu kapsamında düzenlenecek öğle yemeğinde ikili işbirliği imkanlarını da görüşme fırsatı bulacaklardır. Ürdün Özel Sektör heyeti tekstil, Ölü Deniz ürünleri, ilaç, kozmetik, meyve-sebze, fosfat, potas, elektronik, yüksek öğretim, sağlık, din turizmi ve bilgi iletişim teknolojileri temsilcilerinden oluşmaktadır.

Söz konusu Forum’a katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan katılımcı formunu doldurarak en geç 2 Mart 2013 tarihine kadar TOBB'a (Faks: 0312 218 22 09) iletmeleri gerekmektedir.

Katılım Formu
Heyet Listesi