* Türkiye - Yunanistan Yatırım Forumu Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türkiye - Yunanistan Yatırım Forumu Hk.

Değerli Üyemiz,

Türkiye - Yunanistan Yatırım Forumu, Ekonomi Bakanımız Sn. Nihat Zeybekçi ve Yunanistan Kalkınma, Rekabetçilik ve Taşımacılık Bakanı Sn. Kostis Hatzidaki'nin katılımlarıyla, TOBB organizasyonunda ve Ekonomi Bakanlığımız, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Yunanistan Ankara Büyükelçiliği ve Ankara Sanayi Odası (ASO) işbirliğinde, 12 Haziran 2014 tarihinde, Ankara'da gerçekleştirilecektir.

Türk ve Yunan yatırımcıların katılacağı toplantıda, Türk ve Yunan Yatırım Destek Ajansları, Türk ve Yunan özel sektör temsilcilerine her iki ülkedeki yatırım imkanlarını tanıtacaktır.

Etkinliğin taslak programı ve katılım formu http://www.tobb.org.tr/ web sitesinin sağ panelinde 'Hizmetler' başlığı altında, 'Uluslararası İş İmkanları/Yurt İçi Etkinlikler' bölümünde yer almakta olup, katılmak isteyenlerin katılımcı formunu doldurarak en geç 10 Haziran 2014 Salı günü mesai bitimine kadar TOBB'a (İlgi kişisi: Damla Çağlar, E-posta: damla.cağlar@tobb.org.tr ) iletilmesi gerektiği hususunu bilgilerinize sunarız.