* Türkmenistan 2009 Uluslararası Yatırım Forumu [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türkmenistan 2009 Uluslararası Yatırım Forumu [TOBB]

Türkmenistan’ın başta yatırım olanakları olmak üzere, ekonomik ve ticari potansiyelini tanıtmak amacıyla, Türkmenistan Bakanlar Kurulu, Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası ve İngiltere merkezli IC Enerji tarafından organize edilen “Uluslararası Yatırım Forumu”nun birincisinin, 15-17 Ekim 2009 tarihlerinde, Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat şehrinde gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgileri içeren yazının bir örneği ekte yer almaktadır.

Türk firmalarının etkinliğe katılım koşulları ve Türkmenistan hakkında ayrıntılı bilgi için (vize, ulaşım, makro ekonomik durum vs.) DEİK’e, söz konusu Forum kayıt ve diğer bilgiler ile ilgili olarak ise organizasyonu üstlenen Türkmenistan Organizasyon Komitesi’ne başvurulması gerektiği belirtilmektedir.

EK - İlgi yazı ve Ekleri (8 Sayfa)