* Türkmenistan Bilgilendirme Toplantısı / Erteleme Hakkında [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türkmenistan Bilgilendirme Toplantısı / Erteleme Hakkında [TOBB]

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nden alınan bir yazıda, DEİK ve Ankara Sanayi Odası işbirliğinde, Türkmenistan Bilgilendirme Toplantıları`nın üçüncüsünün, 15 Temmuz 2010 tarihinde gerçekleştirileceği bildirilmişti.

Bu kez, DEİK`ten alınan bir mesajda, bahse konu bilgilendirme toplantısının ertelenerek, 27 ya da 28 Temmuz 201O tarihinde, Ankara`da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir. Ayrıca, söz konusu toplantı tarihi kesinleşince, katılım teyidi veren firmalara bilahare bildirileceği, taslak programı aşağıda belirtilen toplantıya katılımın ücretsiz olduğu ve en geç 26 Temmuz 2010 tarihine kadar Ankara Sanayi Odasına (Sn. Merve Şeneren) bilgi verilmesi gerektiği belirtilmektedir.

Bilgi ve Katılım İçin:

DEİK: Toplantı ve Türkmenistan hakkında bilgi için: DEİK Türk - Türkmen İş Konseyi: Adem Kula, 0212 339 5083, e-posta akula@deik.org.tr

ASO irtibat  kayıt: Merve Şeneren Tel: 0312 417 12 00/ 12 11 , merve.seneren@aso.org.tr, Faks: 0312417 1271

DEiK / Türk- Türkmen İş Konseyi

Türk - Türkmen Hükümetlerarası Ekonomik Komisyon (HEK) III. Dönem Toplantısı Vesilesiyle Türkmenistan Bilgilendirme Toplantıları III, 27-28.07.2010, Ankara Sanayi Odası, Ankara

TASLAK PROGRAMI

10:00 - 10:15   Kayıt

10:15 - 10:30   Türkmenistan Tanıtım Filmi ve Açılış Konuşması  ASO

10:30 - 10:45   Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Sn.Taner Yıldızı` ın Hitabı

10:45 - 11:00   Türkmenistan Bakanlar Kurulu Başkanı Yrd. Sn.Hocamuhammed Muhammedov` un Konuşması

11:00 - 11:30   Sn. Sefa Gömdeniz Türkmen İş Konseyi Başkanı

"Türkiye Türkmenistan Ekonomik ve Ticari İlişkileri Sunumu"