* Türkmenistan Bilgilendirme Toplantısı Hakkında [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türkmenistan Bilgilendirme Toplantısı Hakkında [TOBB]

Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türk – Türkmen İş Konseyi tarafından Türkiye’nin ticaret ve sanayisinde öncü illerimizdeki sanayici ve KOBİ’lerimize Türkmenistan’ı tanıtmak, ihtiyaçlarını belirleyip, çözüm önerileri sunabilmek ve onlara Türkmenistan ekonomisi ile ticaretindeki gelişmeler çerçevesinde bir strateji sunup, Türkmenistan ve bölge ülkelerine entegrasyonlarını sağlayabilmek amacıyla Türkmenistan Büyükelçiliği işbirliğinde “DEİK Türkmenistan Bilgilendirme Toplantıları” isimli toplantılar serisi düzenlenmektedir.

Söz konusu etkinliğimizin üçüncüsü 15 Temmuz 2010 tarihinde Ankara Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecektir. Söz konusu etkinlikte DEİK ve Türk - Türkmen İş Konseylerinin faaliyetleri tanıtılacak olup, İş Konseyi’nin firmalarımıza sağlayacağı katkılar incelenecek, Türkmenistan ekonomisine ve yatırım olanaklarına  ilişkin değerlendirmeler yapılacak ve pazara giriş stratejileri tartışılacaktır.

Toplantımızda Sn. Bakanımız Zafer Çağlayan’ın da katılımıyla Türkmenistan’da gerçekleştirilecek olan II. Türk – İhraç ürünleri Fuarı da tanıtılacaktır.

Programı ekte belirtilen toplantımıza katılım ücretsiz olup, en geç 14 Temmuz 2010 tarihine kadar Ankara Sanayi Odasına (Sn. Merve Şeneren) bilgi verilmesi gerekmektedir.

Bilgi ve Katılım İçin

Toplantı ve Türkmenistan hakkında bilgi için:

DEİK Türk – Türkmen İş Konseyi : Adem Kula, 0212 339 50 83,  e-posta akula@deik.org.trBu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız

Ankara Sanayi Odası İrtibat:  Merve Şeneren

Tel: 0312 417 12 00 / 12 11, Faks: 0312 417 12 71, merve.seneren@aso.org.tr