* Türkmenistan`da Yatırım Ortamı ve İş Fırsatları Toplantısı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türkmenistan`da Yatırım Ortamı ve İş Fırsatları Toplantısı

Sayın Üyemiz,

Dış ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) bünyesinde faaliyetleri sürdüren Türk - Türkmen İş Konseyi tarafından, Türkiye`nin ticaret ve sanayisinde öncü illerimizdeki sanayicilere ve KOBİ`lerimize Türkmenistan`ı tanıtmak, ihtiyaçlarını belirleyip çözüm önerilerini sunabilmek ve onlara Türkmenistan ekonomisi ile ticaretindeki gelişmelere paralel bir strateji sunup, Türkmenistan`a entegrasyonları sağlayabilmek amacıyla, Türkmenistan Büyükelçiliği`yle işbirliği içinde "Türkmenistan Bilgilendirme Toplantıları" isimli toplantılar serisi düzenlendiği belirtilmektedir.

Söz konusu toplantıların beşincisi, Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası (BTSO) ile işbirliğinde Bursa`da, 23 Şubat 2011 tarihinde düzenleyecekleri bildirilmektedir.

Aynı yazıda, ilgilenenlerin katılım formunu doldurarak, 22 Şubat 2011 tarihine kadar Bursa Ticaret ve Sanayi Odasına (Kalite Müdürü Sn. Okay Civelek Tel: 0224 275 17 88, Faks: 0224 275 17 59, kalite@btso.org.tr) başvurmaları gerektiği belirtilmekte olup; ayrıca , konuya ilişkin ayrıntılı bilgilerin DEİK`ten (Türk Türkmen İş Konseyi , Adem Kula, Tel: 0212 339 50 83 , akula@deik.org.tr) temin edilebileceği ifade edilmektedir.

İlgili yazıda katılım formu ile taslak programına, birliğimizin web sitesindeki http://www.tobb.org.tr/DEID/Sayfalar/Anasayfa.aspx adresindeki "Yurtiçi Etkinlikler" kısmından ulaşılabilmektedir.