* Türkmenistan Uluslararası Yatırım Forumu Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Türkmenistan Uluslararası Yatırım Forumu Hk.

Sayın Üyemiz,

30 – 31 Ocak 2012 tarihlerinde Aşkabat’ta düzenlenen Ekonomik İşbirliğine Dair Hükümetlerarası Türk – Türkmen Komisyonu (HEK) IV. Dönem Toplantısında alınan karar çerçevesinde, T.C. Cumhurbaşkanı Sn. Abdullah GÜL ve Türkmenistan Devlet Başkanı Sn. Gurbanguli BERDİMUHAMEDOV’un himayelerinde, TOBB & DEİK / Türk – Türkmen İş Konseyi ev sahipliğinde ve Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde Türkmenistan Uluslararası Yatırım Forumu, 5 – 6 Mart 2013 tarihlerinde, 25 farklı ülkeden temsilcilerin katılımıyla İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Taslak program ve Türkmenistan katılımcı listesi ekte sunulmakta olup, toplantının katılım ücreti DEİK üyeleri için 200 TL, DEİK üyesi olmayan firmalara 300 TL’dir. Forum sırasında firmalarımızın ürün ve hizmetlerini sergileyebilmeleri için stand alanları oluşturulmuştur. Stand almayı düşünen üyelerimizin DEİK iletişime geçmesi gerekmektedir.

Listeden de görüleceği üzere, Türkmenistan Maliye Bakanı, Türkmenistan Dışilişkiler Bakan Yardımcısı, Türkmenistan Sanayi ve Girişimciler Birliği Başkanı, Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Türkmenistan İnşaat Bakan Yardımcısı, Türkmenistan Enerji Bakan Yardımcısı, Türkmenistan Petrol ve Gaz Sanayi ve Mineral kaynakları Bakan Yardımcısı, Türkmenistan Tekstil Sanayi Bakan Yardımcısı, Ticaret ve Dış Ekonomik İlişkiler Bakan Yardımcısı, Türkmenistan Sanayi Bakan Yardımcısı, Türkmenistan Haberleşme Bakan Yardımcısı, Türkmenistan Demiryolları Ulaştırma Bakan Yardımcısı, Türkmenistan Sağlık ve İlaç Sanayi Bakan Yardımcısı, Türkmenistan Tarım Bakan Yardımcısı, Türkmenistan Devlet Yol İşleri «Turkmenawtoyollary» Başkan Yardımcısı, Türkmen Kimya Başkan Yardımcısı, Türkmenistan Devlet Sigortalar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı, Türkmenistan Havayolları Kurumu Türkmenhowaýollary Başkan Yardımcısı, Türkmenistan Devlet Deniz ve Nehir Taşımacılığı Servisi Başkan Yardımcısı, Türkmenistan Spor Komitesi Spor Okulları Bölüm Başkanı, Türkmenistan Turizm Devlet Komitesi Uluslararası İlişkiler ve Pazarlama Müdürü’nün yanında Türkmenistan’ın en büyük inşaat şirketleri olan ve ülkemizden önemli ölçüde inşaat malzemesi ithal eden Aga İnşaat, Çeper İnşaat, Polat, Tekstil ve İnşaat, Halas, Hoş Zaman firmalarının üst düzey yöneticileri katılacaktır.

Türkmenistan’ın en prestijli uluslararası etkinliği olan Türkmenistan Uluslararası Yatırım Forumu’na katılmayı, ürünlerini sergilemeyi ya da sponsor olmayı düşünen üyelerimizin başvuru formunu eksiksiz doldurarak en geç 1 Mart 2013 mesai bitimine kadar DEİK’e (Adem Kula, Tel: 0212 339 50 83, faks: 0212 270 37 84, e-posta: akula@deik.org.tr, stand ve sponsorluk için Berivan Uysal’a 339 50 26, e-posta:buysal@deik.org.tr ) iletmeleri gerekmektedir.

Başvuru Formu Firma
Sponsorluk Paketi