UBAK ÇALIŞTAYI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

UBAK ÇALIŞTAYI

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; UBAK izin belgesi dağıtım kriterlerinin yeniden değerlendirilmesi amacıyla, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkililerinin katılımıyla video konferans yöntemiyle TOBB koordinasyonunda UBAK Çalıştayı düzenleneceği bildirilmiştir.

Bu kapsamda, 20 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirileceği iletilmiş olan söz konusu Çalıştayın daha verimli olabilmesini teminen UBAK belgelerine ilişkin görüş, talep, soruların ve katılacak olan üyelerimizin iletişim bilgilerinin en geç 6 Nisan 2021 Salı gününe kadar ilgili Bakanlığa iletilmek üzere Odamızın 0 252 614 57 91 numaralı faksına veya info@fto.org.tr e-posta adresine iletilmesi önemle rica ederiz.