* Uganda Yatırım Forumu Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Uganda Yatırım Forumu Hk.

Sayın Üyemiz,

Uganda Hükümeti tarafından İngiliz Milletler Topluluğu Ulusal İş Konseyi ve Uganda Yatırım Otoritesi işbirliğinde, Doğu Afrika Ekonomik Ticaret Odaları desteğiyle “Afrika’da Büyümeyi Sürdürmek” temalı “Uganda Yatırım Forumu”nun 11-12 Nisan 2013 tarihlerinde, Kampala, Uganda’da düzenlenecektir.

Söz konusu forumun, Afrika’nın lider iş ve yatırım destinasyonlarından biri olan Uganda’ya odaklanacağı ve Forum’un İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi ülkelerin iş çevrelerinin verimli görüşmeler gerçekleştireceği bir platform olacaktır.

Forum ile ilgili detaylı bilgiye www.cbcglobal.org/events/details/uganda-investment-forum web adresinden ulaşılabilmektedir. Forum’a katılmak isteyenlerin aşağıda iletişim bilgileri bulunan Uganda Ulusal Ticaret ve Sanayi Odası ve/veya Uluslararası Kayıt Sorguları Birimi ile temasa geçmeleri gerekmektedir.

Uganda Ulusal Ticaret ve Sanayi Odası

Tel: +256 414 230 321, 230 292, 503 024