* Uluslararası İşbirliği Platformu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Uluslararası İşbirliği Platformu

Sayın Üyemiz,

TOBB`dan alınan bir yazıda, Uluslararası İşbirliği Platformu (UİP-ICP), Türkiye`nin bölgesel işbirliği sürecine katkı sağlamak amacı ile Orta Doğu, Kuzey Afrika, Balkanlar ve Türk Cumhuriyetleri ülkeleri olmak üzere, ekonomik, siyasi, bilimsel ve kültürel alanlarda, devlet adamlarının, özellikle genç liderlerin ve öncü girişimcilerin bir araya getirilmesini ve sonuca odaklı diyalog ve işbirliği kurulmasını amaçladığı bildirilmiştir. Bu amaçlar çerçevesinde, Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül`ün himayelerinde, 23-25 Kasım tarihlerinde İstanbul`da, Uluslararası İşbirliği Platformu "Bölgesel Değişim ve Kalkınma" temalı, 2. Boğaziçi Bölgesel Ortaklık Zirvesi düzenlenecektir. Söz konusu zirvede, 41 katılımcı ülkenin önde gelen isimlerinin, üç gün boyunca düzenlenecek oturumlar, sektörel paneller ve yuvarlak masa etkinliklerinde bir araya gelmeleri hedeflenmiştir.

Etkinliğin katılımcıları arasında, İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Boşnak Üyesi Bakir İzzetbegovic, Libya Ekonomi Bakam Dr. Abdullah Shamiye ve Pakistan Ticaret Bakanı Makhdoom Amin Fanim gibi üst düzey siyasetçi ve işadamlarının yanı sıra, Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan`ın da zirveye iştirak ederek, katılımcılara hitap etmesi beklenmektedir. Ayrıca adı geçen etkinlikte, Birliğimiz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Murat Yalçmtaş`m da 23 Kasım 2011 tarihinde bir açılış konuşması yapması öngörülmektedir.

"Uluslararası İşbirliği Platformu"na katılmak isteyen firmalarımızın ilişikteki katılımcı kayıt formunu doldurup, 700 Euro tutarındaki katılımcı kayıt ücretini, katılımcı kayıt formunda belirtilen banka hesaplarına yatırdıktan sonra, Uluslararası İşbirliği Platformu Merkez Ofisine (Uluslararası İşbirliği Platformu Merkez Ofis; E-mail: info@uipistanbul.org, Tel: 0212 219 09 12, Faks: 0 212 296 51 26) göndermeleri gerekmektedir.
Ayrıca adı geçen etkinliğe ilişkin taslak program ve katılımcı kayıt formu, TOBB Dış Ekonomik İlişkiler Dairesi web sitesi
http://www.tobb.org.tr/DEID/Savfalar/AnaSayfa.aspx altındaki   "Diğer Duyurular"başlığı altında verilmektedir.