* Uluslararası Konut Projeleri Sergisi [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Uluslararası Konut Projeleri Sergisi [TOBB]

Sayın Üyemiz,

TOBB`den alınan bir yazıda, Irak Ticaret Bakanlığı bünyesinde yer alan Irak Fuarcılık Genel Şirketi ve Bağdat Valiliği işbirliğinde 8–12 Ekim 2010 tarihlerinde Bağdat `da Uluslararası Konut Projeleri Sergisi organize edileceği bildirilmiştir.

Katılmak isteyen üyelerimiz aşağıda iletişim bilgileri yer alan yetkili ile temas kurmaları gerekmektedir.

Yetkili Kişi:

Ratage Mansor Halbus