* UMEM Mesleki Eğitim Kursları Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

UMEM BECERİ’10 projesi kapsamında ilçemizde;

·         Ön Muhasebe,

·         Ön Büro Elemanı,

·         Ev Tipi Klima Sistemleri Teknik Elemanı kursları açılacaktır.

Eğitim almak isteyen kursiyerler mutlaka İŞKUR veri tabanına kayıtlı işsiz olmak durumundadırlar.

İŞKUR tarafından her bir iş günü için kurs eğitimi(teorik eğitim)’nde 20 TL ve işbaşı eğitimi(uygulama eğitimi) boyunca da 25 TL cep harçlığı ödenecek ve iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primi ile genel sağlık sigortası primi de karşılanacaktır.

Kursları başarı ile bitiren kursiyerler sertifikalandırılacaktır.

Siz de UMEM BECERİ’10 projesi ile mesleki eğitim kurslarına katılmak ve kurs sonunda işyerlerinde çalışma imkânı bulmak istiyorsanız 0(252)614 11 15 - 121 numaralı telefondan Odamızı arayarak iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı Bilgi için:

İlkkan BÜYÜKTAHANCI